Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Alles over toekomstvoorspellers

Must Try

Of je nu wel of niet in toekomstvoorspellers gelooft; het is leuk en interessant om te weten hoe het ongeveer werkt en wat voor verschillende hulpmiddelen er allemaal zijn. Waarzeggerij is namelijk best wel uitgebreid. Heb je weleens gehoord van een medium, paragnost, tarotist of pendelaar? Dit zijn allemaal verschillende dingen. Je kunt natuurlijk altijd een toekomstchat doen om naar informatie te vragen óf je leest dit blog! In dit blog leg ik uit wat voor verschillende toekomstvoorspellers er zijn en wat ze precies doen.

Medium

Een medium is iemand die veronderstelt dat hij of zij met geesten, engelen of demonen kan praten. Ook wel: een middelaar tussen de fysieke wereld en de “ontastbare” wereld. Er zijn verschillende technieken waarmee een medium kan werken: channeling, automatisch schrift, automatisch schilderen/tekenen & trance medium. Vaak kun je tijdens een sessie met een medium vragen stellen over een overleden persoon, engelen of hogere lichtwezens. Ook kun je in contact komen met een overleden persoon.

Kaartlegger

Kaartleggers leggen spirituele kaarten en halen daar informatie uit over het leven. Ook kunnen ze veronderstellen dat ze hiermee de toekomst voorspellen. Er zijn verschillende kaartensets waarmee kaartleggers werken. De meest voorkomende is de tarotkaart. Kaartleggers die deze kaarten gebruiken worden ook wel tarotist genoemd.

Paragnost

Iemand die paragnost is beweert een van de volgende gaven te hebben: helderziend, heldervoelend of helderwetend. Helderziendheid is het vermogen om beelden te zien die zich afspelen in een andere tijd of op een andere plek. Ook kunnen sommige paragnosten gedachten, gevoelens en herinneringen opvangen en aura’s lezen.

Pendelaar

Pendelen is het beantwoorden van levensvragen met een pendel. Een pendel is een soort ketting met een voorwerp eraan, vaak in de vorm van een druppel. Hoe werkt pendelen? Het uiteinde van de ketting wordt vastgehouden door de pendelaar. Vervolgens mag er een vraag gesteld worden. De pendel beantwoordt de vraag met “ja” of “nee” door te bewegen. Ook kan de pendelaar gebruik maken van een pendelkaart, waar de letters van het alfabet opstaan. De pendel kan op die manier ook uitgebreidere antwoorden geven.

Online

Ook online kun je met dit soort mensen in contact komen. Je kunt bijvoorbeeld een toekomstchat plannen met een helderziende, met een spirituele coach bellen of dagelijks je horoscoop lezen. Dat doe je aan de hand van je sterrenbeeld. Elk sterrenbeeld krijgt een ander advies. Ook hier worden vragen over de toekomst, liefde, werk en relaties beantwoord. Daarnaast kun je meer lezen over jouw sterrenbeeld en de specifieke kenmerken die daarbij horen.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img