Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Financial lease is dé oplossing voor startende ondernemers en ZZP\’ers

Must Try

Veel startende ondernemers lopen tegen het probleem aan dat ze graag een auto zouden willen rijden, maar dat dat zo goed als onmogelijk wordt gemaakt. Je kunt als startende ondernemer niet gemakkelijk een lening krijgen en op die manier een auto kopen. Je hebt immers nog geen aangetoond inkomen over de afgelopen paar jaar. En dus moet je je zien te behelpen. Hier een auto lenen, daar, voor een dagje, een auto huren… Het gaat allemaal heus, maar hoe fijn zou het zijn als je een eigen auto voor de deur hebt staan? BIj Lease.Auto krijg je dat voor elkaar. Door te kiezen voor financial lease rij je een nieuwe of gebruikte auto voor een vast bedrag per maand.

Wat zijn de voordelen van financial lease?

Financial lease is ook beschikbaar voor startende ondernemers en ZZP'ers. Aan het eind van de looptijd van je lease, als je alle termijnen én de slottermijn hebt voldaan, is de auto volledig van jou. Je rijdt dus al die tijd al in je eigen auto. En dat is een fijn gevoel. Je mag deze auto al laten bestickeren met jouw logo en ook customizen zodat deze auto echt geschikt is voor jouw doel. Bij financial lease kun je kiezen voor een personenauto, maar je kunt ook gaan voor een bestelwagen of bedrijfsbusje.

Je hebt alles in eigen hand

Je moet met financial lease wel de randzaken zelf regelen. De auto heb je met financial lease voor een vast bedrag per maand. Maar niet inbegrepen zijn de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer bij schade. Dit moet je dus zelf regelen. Het grote voordeel hiervan is dat je gewoon bij je eigen verzekering kunt blijven en dus je schadevrije jaren kunt meenemen. Heb je niet eerder een eigen auto gereden? Dan kun je zelf de verzekering kiezen die het best bij jou past.

Wat is het verschil met operational lease?

Operational lease is de leasevorm die het meest gebruikt wordt door eigenaren van grote(re) bedrijven en mensen in loondienst. Bij operational lease is, behalve de brandstof en eventuele boetes, alles inbegrepen. Dit zie je natuurlijk ook terug in de leaseprijs. Deze ligt bij operational lease een stuk hoger dan bij financial lease. Het voordeel van operational lease is dat je aan het eind van de looptijd van je lease zo kunt overstappen naar een andere auto. Je kunt dan kiezen voor een goedkopere auto of juist gaan voor een meer luxe exemplaar. Dat is aan jou.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img