Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Eenvoudig je sloopauto verkopen via OSW.nl

Must Try

Is je auto total loss of komt deze niet meer door de keuring? Dan wil je deze auto niet meer in de straat parkeren of op het erf plaatsen. Zo lang je de auto in je bezit hebt, zul je hiervoor moeten betalen. Dit heeft te maken met het feit dat je verzekering doorloopt en je nog steeds wegenbelasting moet betalen zolang jij eigenaar bent van de auto. Om onder deze verantwoordelijkheden uit te komen, kun je eenvoudig je sloopauto verkopen via OSW.nl. Eenvoudig je sloopauto verkopen is écht eenvoudig. Je vult de gegevens in op de website en al binnen 2 uur (!) krijg je een goed bod in je mailbox. Je kunt dus niet alleen eenvoudig je sloopauto verkopen, het kan ook nog eens heel snel.

Eenvoudig je sloopauto verkopen is echt eenvoudig

Je hoeft je sloopauto niet eens naar een bepaalde plek te brengen. Je kunt gewoon een afspraak maken om de auto op te laten halen. Je krijgt dan direct je geld én het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kun je je verzekering opzeggen en ook de wegenbelasting stopzetten. Met dit vrijwaringsbewijs kun je dus flink besparen op de kosten. Eenvoudig je sloopauto verkopen levert je dus meer op dan alleen het geld dat je krijgt voor je auto.

Verkoop ook andere zaken via OSW

Ook een prima auto kun je verkopen via OSW. Het kan zomaar zijn dat je auto overbodig is geworden, bijvoorbeeld omdat je alleen nog maar thuis aan het werk bent of omdat je een leaseauto van de zaak hebt. Het is dan zonde om een prima auto stil te laten staan. De kosten lopen immers gewoon weer door. En vergeet niet dat je ook aan het onderhoud moet denken en wat denk je van de afschrijving? Je gebruikte auto verkopen via OSW is geen enkel probleem. De procedure is hetzelfde als met de verkoop van een sloopauto.

Ook je motor, boot, camper of caravan verkoop je via OSW

OSW heeft contacten in heel veel verschillende branches. Daardoor kan OSW altijd de beste prijs voor jou bedingen. Ook als het gaat om het verkopen van je motor, boot, camper of caravan. Je kunt dezelfde goede service verwachten van OSW als wanneer je je sloopauto, je schadeauto of je goede auto verkoopt. Je krijgt al heel snel een goed bod en je kunt zelf bepalen of je dit wilt accepteren. Je hoeft ook met een boot of een camper niet op pad om deze ergens af te leveren. Het ophalen wordt gewoon geregeld.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img