Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Deelauto Amsterdam van Greenwheels is er voor iedereen

Must Try

In iedere grote stad heb je te maken met vervoersproblemen. Dan bedoel ik niet het openbaar vervoer of de fiets. Deze vervoersmiddelen zijn in ruime mate voorradig. Je kunt in iedere grote stad prima uit de voeten met de fiets of het openbaar vervoer. Zelfs lopend kun je alle kanten op. Maar wat nu als je een auto nodig hebt? In een grote stad is de kans klein dat je zelf nog een eigen auto tot je beschikking hebt. Een auto huren is dan de beste manier om vooruit te kunnen. Deelauto Amsterdam van Greenwheels heeft meer dan 775 auto's in de stad staan. Er is dus altijd een deelauto Amsterdam bij jou in de buurt.

Deelauto Amsterdam is er voor iedereen

Je kunt een deelauto Amsterdam gebruiken voor je zakelijke vervoer. Als je, als ZZP'er bij een klant langs moet gaan, bijvoorbeeld. Maar je kunt deelauto Amsterdam ook gebruiken voor privégebruik. Je kunt bijvoorbeeld de wekelijkse boodschappen doen met deelauto Amsterdam. Je kunt er zelfs een paar dagen mee op vakantie. Het is een kwestie van reserveren en zorgen dat je de auto eerder reserveert dan een van je buurtbewoners. Al is er ook dan nog geen probleem. Er staan zo veel auto's van Greenwheels in de stad dat er altijd wel een beschikbaar is.

Een auto huren was echt nog nooit zo gemakkelijk

Je hoeft maar weinig moeite te doen om een Greenwheels-auto te kunnen huren. Je hoeft alleen de Greenwheels-app maar te downloaden en wat gegevens in te vullen. Je kunt dan direct al een auto reserveren. Je reserveert de dichtstbijzijnde auto via de app, maar je kunt er ook voor kiezen om een auto verderop te selecteren. Bijvoorbeeld wanneer je een busje nodig hebt voor een verhuizing. Het is wel verstandig om een auto te reserveren zodra je weet wanneer je deze nodig hebt. Je kunt er dan zeker van zijn dat je op de gewenste dag en tijd een auto tot je beschikking hebt.

Wat zijn de bijkomende kosten?

Je betaalt per uur en per kilometer voor een deelauto Amsterdam. Er zijn geen addertjes onder het gras. Alles is inbegrepen bij de prijs. Je hoeft je (dus) geen zorgen te maken over verzekeringen, wegenbelasting en het onderhoud van de auto. Je hoeft zelfs niet apart te betalen voor de brandstof. In iedere Greenwheels deelauto is een tankpas te vinden die gebruikt kan worden. De aanwijzingen voor het gebruik vind je in de app en op de boardcomputer.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img