Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Cadeaus voor avontuurlijke vaders

Must Try

Is jouw vader binnenkort jarig of is er een andere gelegenheid waarbij je hem een cadeau wilt geven, maar je weet nog niet wat hij wil? Een avontuurlijke belevenis is niet alleen een ontzettend origineel cadeau voor mannen, maar je schenkt ook nog eens een herinnering die de rest van zijn leven bij zal blijven. Hieronder kan je inspiratie opdoen voor een cadeau die met een grote glimlach zal worden ontvangen door jouw papa.

Racen op het circuit

Is jouw vader gek van snelheid en kijkt hij graag naar races op televisie? Laat hem dan eens ervaren hoe het is om zelf een snelle auto te besturen. Op het circuit van Zandvoort kan hij onder andere instappen in een Lamborghini of Porsche en eens flink op het gaspedaal trappen. De adrenaline zal zeker door zijn aderen vloeien en hij zal een onvergetelijke dag beleven als coureur.

Abseilen of tokkelen van de Euromast

Laat jouw vader zich niet afschrikken door hoogtes en wil hij een sportieve activiteit beleven met een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam? Laat hem dan eens afdalen aan een touw vanaf de 100 meter hoge Euromast. Dit kan zowel door te abseilen of te tokkelen. Waar het abseilen een snelle adrenalinestoot geeft terwijl hij naar beneden raast aan een tuigje, is het tokkelen meer een fysieke uitdaging, welke evengoed met de nodige spanning gepaard gaat. Voor welke keuze gaat jouw vader?

Parachutespringen

Wanneer jouw vader een echte durfal is en van vliegen houdt, dan zou hij een sprong uit een vliegtuig zeker eens moeten beleven. Vastgehaakt aan een instructeur vliegt hij in 15 tot 20 minuten naar boven, om vervolgens vanaf vier kilometer hoogte met 200 kilometer per uur naar beneden te vallen. Het grote avontuur eindigt met een vlucht onder de parachute waarna hij na enkele minuten weer met zijn voeten op de grond staat. Deze belevenis zal hem een prachtige herinnering geven.

Kitesurfen

Is papa dol op de zee en de golven? Een cursus kitesurfen is dan een perfect cadeau voor mannen zoals jouw vader. Kitesurfen is als het ware een combinatie van surfen en vliegeren. Wanneer jouw vader eenmaal de smaak te pakken heeft en zijn eerste meters op zijn kiteboard heeft gemaakt, zal hij je voor altijd dankbaar zijn voor het bijzondere cadeau.

Duiken

Wanneer jouw vader een echte waterrat is en nog nooit onder water heeft geademd, dan is een introductieduik zeker een leuk cadeau voor hem. Introductieduiken kunnen zowel in het zwembad als in open water worden gedaan en zijn altijd onder begeleiding van één of meerdere ervaren duikinstructeurs. Het gevoel van zweven onder water zal je vader zich altijd met een glimlach blijven herinneren.

Ballonvaart

Vanuit een rieten mand op grote hoogte genieten van de stilte en het uitzicht over de omgeving. Wanneer bij jouw vader dat als muziek in de oren klinkt, dan is een ballonvaart zeker een mooi cadeau voor hem. Als bonus is er ook nog de kans aanwezig dat vanuit de ballon een prachtige zonsondergang aanschouwd kan worden. Weer een vinkje op de bucketlist erbij voor jouw vader!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img