Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Top 10 tips voor stijlvol aankleden

Must Try

Er zijn veel manieren om je stijlvol te kleden. Het gaat er niet om wat je draagt, maar hoe je het draagt. In deze blog geven we je 4 tips om je op weg te helpen. Draag bijvoorbeeld kleding die goed past. Draag in iedergeval kleding waarin jij je prettig voelt. Gebruik accessoires om persoonlijkheid aan je outfits toe te voegen. Gebruik kleuren die bij je tint passen.

10 prakctische tips

  1. Draag kleding die goed past. Draag kleding waarin jij je prettig voelt.
  2. Gebruik accessoires om persoonlijkheid aan je outfits toe te voegen.
  3. Gebruik kleuren die bij je tint passen
  4. Draag niet te veel accessoires tegelijk; het kan er plakkerig en goedkoop uitzien.
  5. Zorg ervoor dat je schoenen bij je outfit passen of voeg een vleugje kleur toe (maar niet allebei).
  6. Draag kleding die geschikt is voor de gelegenheid en het weer (geen korte broek in de winter, geen rokken in de zomer).

Draag kleding waarin u zich prettig voelt

Het is belangrijk om kleding te dragen waar jij je echt prettig bij voelt. Wanneer dit niet het geval is zal je merken dat je steeds twijfelt aan je kledingkeuze. Daarom is het slim om te kijken waar jij je echt goed bij voelt! Kijk bijvoorbeeld naar iets alternaties als Elena Iachi bij van Arendonk

Gebruik accessoires om persoonlijkheid aan uw outfits toe te voegen en combineer

Een leuke manier om jezelf wat extra's te geven is het dragen van accessoires. Met accessoires maak je meestal jouw outfit helemaal af. Maar het is ook belangrijk om rekening te houden met wanneer je welke soorten accessoires gebruikt. Daarnaast is het combineren van accessoires met kledingstukken leuk om te doen. Zorg ervoor dat je niet overdrijft met teveel accessoires, dit kan druk overkomen. Koop daarnaast kleding die je kunt mixen en matchen met andere stukken in je garderobe en zorg ervoor dat je schoenen bij de outfit passen. 

Verschillende stijlen voor verschillende gelegenheden

1) Casual – Jeans en een T-shirt. 2) Zakelijk – Een pak. 3) Feest – Een jurk. 4) Sport – Een trui en een korte broek. 5) Formeel – Een pak of een jurk. 6) School – Het schooluniform voor jongens is een overhemd, stropdas, broek en schoenen. Voor meisjes is het een blouse, rok, sokken en schoenen. Zoals je ziet zijn er voor allerlei verschillende gelegenheden wel verschillende soorten stijl en verschillende soorten kleding te bedenken. Het is slim om te kijken hoe je dit kan matchen met de kledingstijl die echt bij jou past. 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img