Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Stijlvolle & formele outfits voor mannen

Must Try

Naast verschillende T-shirts en hippe gympen is het ook handig om in je kledingkast een aantal nette outfits te hebben. Deze outfits zullen je van pas komen tijdens bedrijfsuitjes, dates en kerstdiners. Wat zijn de meest essentiële nette kledingstukken die je in je kledingkast moet hebben? En hoe combineer je deze kledingstukken met jouw eigen stijl? In dit blog lees je daar meer over.

Casual chic

Hou je niet van overdreven formele outfits, maar vind je het wel belangrijk om er net uit te zien bij sommige gelegenheden? Kies dat voor een casual chic look. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een mooie pantalon heren te combineren met een nette trui. De trui maakt de outfit wat neutraler, maar door de pantalon zie je er toch netjes uit. Je kunt deze look ook combineren met effen sneakers of een blouse voor onder de trui. Maak de outfit zo casual of chic als je zelf mooi vindt! Een pantalon is in ieder geval altijd een fijn kledingstuk om in de kast te hebben hangen.

Linnen of denim

Wanneer het warm is buiten is het fijn om een wat luchtigere outfit aan te doen. Denk hierbij aan een linnen broek of een denim blouse. Dit zijn luchtige stofjes en super comfortabel om te dragen. Combineer de linnen broek bijvoorbeeld met een mooi overhemd en eventueel een colbertje. Kies je voor de denim blouse? Maak de outfit dan af met een nette pantalon. Je kunt hier het best een effen kleur bij dragen. Tot slot stijl je deze outfits het best met lichte leren schoenen of witte gympen.

Volledig pak

Ben je meer op zoek naar een formelere outfit? Dan kun je het best kiezen voor een mooi pak. Wanneer je een pak wilt kopen is het verstandig om je eerst te laten opmeten. Het belangrijkste aan een pak is namelijk dat de pasvorm juist is. Als je je laat opmeten door een professional weet je zeker dat je de juiste maat koopt. Een pak bestaan uit een colbert of jasje, pantalon of nette broek, overhemd, schoenen en eventueel een (strop)das en/of giletje. Omdat een pak een investering is, is het belangrijk om het juiste pak te vinden door langs te gaan bij een professional. Daar kun je je maten laten opmeten, het pak laten maken en het aanpassen zodat je zeker weet dat hij mooi staat. Ook kun je je daar laten adviseren over de verschillende gelegenheden waarbij het pak past en of de kleur bij jou past.  

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img