Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Met mooie nagels de zomer door? Het lukt met deze tips!

Must Try

De zomer is voor veel mensen het fijnste seizoen van het jaar. Het is heerlijk warm, mensen zijn in een beter humeur en we besteden weer meer tijd buitenshuis. Toch brengt de zomer ook wat ongemakken met zich mee. Zo is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Dit doen we door onze huid beschermen tegen de felle zon, ons lichaam voldoende te hydrateren, onze haren beschermen tegen het zout van de zee én onze nagels beschermen tegen een onverzorgde en afgebladderde look. Zeker in de zomer mogen je nagels meer gezien worden en is het leuk om te werken met vrolijke, zomerse kleuren om je gebruinde huid te accentueren en je outfit er helemaal mee af te maken. Maar hoe kom je nu met mooie nagels de zomer door? Je leest het in dit blog.

 

  1. Verzorg je handen en voeten goed

‘s Zomers is een goede hand- en voetverzorging cruciaal. De zomerperiode vraagt veel van ons lichaam en zo ook van onze nagels. Zorg dan ook voor een goede hygiëne, verzorg je nagelriemen extra goed en smeer je handen en voeten in met een hydraterende crème.

  1. Bescherm je nagels tegen verkleuring 

Lak je je nagels vaak? Dan is het belangrijk dat jij je nagels goed beschermt tegen verkleuring door de nagellak. Dit doe je door een beschermende basislaag (base coat) op je nagels aan te brengen, voordat je de gekleurde nagellak aanbrengt. Kies bij voorkeur voor een base coat met verzorgende bestanddelen. 

  1. Kies voor long-lasting nagellak 

Breng je de warme zomerdagen door op het strand, op festivals of in het zwembad? Dan kan dit ervoor zorgen dat je nagellak sneller begint af te bladderen of zelfs verkleurt. Wil je dit voorkomen? Kies dan voor nagellak die langdurig op de nagels blijft zitten, zoals gellak. Je kunt gellak van verschillende aanbieders gemakkelijk online bestellen. Eén van de meest populaire merken gellak is pinkgellac.com. Heb je nog niet eerder met gellak gewerkt? Bestel dan de gellak set voor starters en je hebt alle benodigdheden in huis voor een mooi long-lasting resultaat! 

  1. Bescherm je nagellak tegen uitdroging 

Ga je op warme zomerdagen je nagels lakken? Dan is het erg belangrijk dat jij je nagellak goed beschermt tegen uitdroging. Zorg er daarom voor dat je de potjes nagellak zo kort mogelijk opent. Daarnaast is het belangrijk dat jij je nagellak in de schaduw bewaart. Zo heb je zo lang mogelijk plezier van je nagellak. 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img