Alles over een gezonde levensstijl en meer...

Met adverteren beter gevonden worden op Bol en Amazon

Must Try

Steeds meer bedrijven zijn begonnen met het verkopen van hun producten in de online webshop. Hierdoor is het voor bedrijven vaak makkelijker om de consumenten te bereiken. Doordat je de verkoop uit de fysieke winkels haalt en in het internet stopt zullen meer mensen in staat zijn om producten bij jouw bedrijf te bestellen. Hierdoor is de hoeveelheid webshops op het internet de afgelopen jaren flink gegroeid. De verwachting is ook dat dit getal nog wel even zal blijven groeien. Doordat veel bedrijven hun producten echter steeds vaker online aanbieden, is het niet altijd even makkelijk om de consumenten te bereiken. Daarom moet er naar oplossingen worden gezocht, zodat jouw producten uiteindelijk alsnog bij de potentiële klanten terecht zal gaan komen. Er zijn gelukkig meerdere manieren die hierbij goed kunnen helpen. 

 

Marketplace 

Zo is het altijd mogelijk om jouw producten te verkopen bij een marketplace. Dit kan in de basis gezien worden als een soort online warenhuis dat producten van diverse verkopers verkoopt. Twee bekende namen hiervan in Nederland zijn bijvoorbeeld Bol en Amazon. Het is als bedrijf dus ook mogelijk om jouw producten via hun webshop aan te bieden. Op deze manier kan je de kans vergroten dat jouw producten alsnog gevonden kunnen worden. Wanneer men producten niet zo snel op jouw eigen website vindt, is dit dus een optie die uitgeprobeerd kan worden. Het is goed om te weten dat jouw bedrijfsnaam nog steeds zichtbaar zal zijn op deze marketplaces. De klant zal dus niet denken dat de producten alleen maar door de grote webshop geleverd zullen worden. Zo zullen de klanten jouw bedrijfsnaam toch nog herkennen. 

 

Advertenties 

Toch is het plaatsen van de producten op deze webshops niet zo simpel als je in eerste instantie zou denken. Het is namelijk noodzakelijk dat de productinformatie volledig is en daarnaast moeten er genoeg foto’s bij het product aanwezig zijn. Op deze manier zal het product door de marketplace als ‘beter’ herkend worden. Ook is het belangrijk dat de content van de producten gedeeld kunnen worden. Wanneer je nog sneller gevonden wil worden door klanten, kan er gekozen worden voor marketplace advertising. Zo zullen er dus advertenties geplaatst worden binnen de grotere webshop. Hierdoor zal het product dat je verkoopt sneller gevonden worden in de zoekmachine. In de meeste gevallen zal dit er dus ook voor zorgen dat die producten vaker verkocht zullen worden. Hierdoor zullen de klanten jouw bedrijfsnaam ook vaker zien, wat weer goed is voor de herkenbaarheid van jouw naam.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img